Despre noi

0248.988

Bine ati venit

Compania noastra isi propune sa impuna noi standarde pe piata firmelor de paza, protectie, monitorizare si interventie din judet si nu numai. Vom analiza in prealabil nevoile fiecarui client si vom face totul cu profesionalism si respect fata de acestea. Vom oferi servicii de inalta calitate si in pas cu evolutia mondiala, datorita echipamentelor folosite atat in transmiterea de evenimente cat si in receptionarea lor.

Echipele de interventie sunt echipe profesioniste, care, datorita fizicului impunator, educatiei si nu in ultimul rand stapanirii de sine in gestionarea conflictelor, calitati dobandite prin ani de antrenament, vor schimba imaginea bodyguard-ului. Respectam legea si avem grija ca si aceasta sa fie respectata.

MSS nu este o deschizatoare de drum in domeniul sau de activitate ci si-a propus sa devina, in ceea ce priveste conceptul de monitorizare si interventie in judet. Definitia Sigurantei va fi transpusa corect in realitate cu fiecare actiune a echipelor noastre. Vom demonstra profesionalism, initiativa, disciplina, forta, seriozitate si operativitate si, nu in ultimul rand, calitate a serviciilor.

Serviciile furnizate de noi se vor efectua in conformitate cu nevoile dumneavoastra, precum si cu reglementarile in vigoare. Vom specifica mai jos o scurta prezentare a acestora, iar daca identificati ca nevoile dumneavoastra sunt satisfacute de acestea, va propun o intalnire de comun acord unde le vom discuta in detaliu.

  • Serviciul de instalare / conectare a sistemelor electronice de alarmare;
  • Serviciul de instalare / conectare a sistemelor de supraveghere video;
  • Serviciul de monitorizare a sistemelor de alarmare la efractie si hold-up;
  • Supravegherea din dispecerat a evenimentului de „baterie scazuta” sau intrerupere a alimentarii cu energie;
  • Serviciul de interventie a echipajelor de sprijin in caz de necesitate.
  • Serviciul de paza si protectie folosind agent aflat in misiune.