Pregatire

0248.988

Agentii MSS care desfasoara servicii de interventie rapida poseda calitatile specifice cerute la nivel international: pregatire fizica deosebita (forta, rezistenta, viteza de reactie, etc.), pregatire tactica, pregatire psiho-morala, buni cunoscatori ai diverselor categorii de arme, cunoscatori de limbi straine, foarte buni conducatori auto, posesori ai unui comportament socio-cultural deosebit, fizic placut, etc. De asemenea, agentii MSS cunosc foarte bine procedeele necesare supravietuirii in conditii grele
Agentii de interventie sunt selectionati pe baza unor standarde de pregatire fizica si profesionala sporite. Recrutarea se realizeaza pe baza unor criterii fizice, psiho-morale si profesionale, astfel incat acestia sa poata indeplini orice misiune de interventie si in orice conditii.

Pregatirea agentilor de interventie se realizeaza de catre MSS pe baza „Planului Anual de Pregatire”, precum si prin exercitii practic-aplicative desfasurate periodic. In plus, agentii se antreneaza in sali speciale de sport, sub conducerea unor instructori specializati

Agentii MSS sunt supravegheati si consiliati psihologic, periodic de echipa de psihologi cu care compania noastra are contract de colaborare.

Nota:
Toate aceste servicii se vor evidentia prin calitate si profesionalism managerial al unei echipe de tineri profesionisti,culminand cu satisfactia lucrului bine facut intr-un mediu concurential acerb si in plina expansiune.
Cand ne asumam o responsabiliate, declaram cu toata certitudinea ca serviciile noastre vor fi de inalta valoare si cu o mare siguranta pentru dumneavoastra. MISIUNEA NOASTRA este aceea de a oferi clientilor nostri securitate, castigandu-le increderea si intelegandu-le nevoile.